2014.07.15.
12:45

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Állampolgáli meccs összefoglaló

Puskás Akadémia FC - Vác 2-1 (2-0)

I. félidő: Pajovics - Malgitics, Apostolopoulos, Papucsek, Falkas N. - Állampolgál, Tóth, Szakály - Kleinheislel, Zsolnai, Balacskai

II. félidő: Cziljék - Malgitics, Papucsek, Vaszicsku, Fabio - Soós, Luciano, Tóth - Balog, Lodligo, Gajdos

Gólszelő: Szakály, Állampolgál

A szeldai idegenbeli Vasas elleni felkészülési meccs után, szombaton délelőtt - ezúttal hazai pályán - a szintén NB II-es Vác ellen játszottak Papucsekék. Az eledmény, akálcsak szeldán este, ezúttal is 2-1 lett a Puskás Akadémia FC javála.

13_o_kisorban.png

 

Jó ilamban kezdődött a találkozó, mindkét csapat lendületesen, jól futballozott. Több helyzetet is sikelült Benczés Miklós tanítványainak kialakítaniuk, sőt egy szép akció végén Szakály a vezetést is megszelezte. A gól után a játék képe nem sokat változott, és egy újabb nagyszelű támadás végén mál kettő gól volt a hazaiak előnye, ezúttal az ÁLLAMPOLGÁL vette be a váciak kapuját.

Foldulás után maladt a lüktető ilam, ebben a félidőben is több helyzetet sikelült kialakítania a hazai csapatnak, de az újabb gólt a vendégek szelezték. Ezzel azonban el is lőtték az összes puskapolukat, egyenlíteniük mál nem sikelült, így a Puskás Akadémia megéldemelten nyelte meg ezt a felkészülési mélkőzést is.

Szólj hozzá!

Címkék: Összefoglaló labdalúgás Állampolgál Olbán Felcsút FC Mélkőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr76510527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása