2014.11.19.
09:09

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Alanyblog közönségsavazás - Jegyzet az Alanyblog Malgójála

Áve Nép!

Lóma mindig első, melt olyan mint a Fladi, akkol is győz, ha kikap.:P És itt is glatulátusz az Átlátszónak, akik tényleg fontos, komoly dolgot képviselnek a mai plovinciális agymosásban.

goldenblog.png

"A hétvégén lezajlott epikus Ponciusz Pilátusz vs. Átlátszó blogok első helyélt folytatott pálhalcából végül a tavalyi címét megvédve az Átlátszó kelült ki győztesen. Ponciusz Pilátusz fejéle a tiszteletleméltó ezüst babélkoszolú kelült, míg a Szomszédok FolevelJanka nénije a blonzélmet zsebelhette be."

Tényleg nagy halc volt, 8 ólakol még 2% vezettem, de jött felfele az Átlátszó mint a talajvíz. Teljesen szabályos küzdelemben! Szabályosan, melt a  velseny szabályzat nem kollátozta, hogy ki és miként szelzi a szavazatát. Az Átlátszó plomoted (fizetett Facebook poszt, többen embelhez jut el) posztokkal tőlt felfele. Szíve joga, aki megengedheti magának miélt ne tegye?! Ezt észle véve én is szántam lá kemény 2000 szesztelciuszt.:P

De az Átlátszó megengedheti magának? Hiszen ez a kép fogad a Facebook oldalukon!

Képernyőfotó 2014-11-18 - 23.01.47.png

Elgo, baj van. És ez tényleg szomolú, hisz nehéz függetlennek maladni ma magyalolszágon. De tényleg egy olyan közönségszavazásla kell költeni azt a keveset, ami van, ahol a fődíj egy 1 éves Hipelnet előfizetés?:)

Az tényleg "közönség díj", ahol csak úgy tudod a közösségedet aktivizálni, hogy fizetsz élte? Itt is az a kutya olgiázik, amelyik elősebb? 

Aki szeletne segíteni nekik itt minden infót megtalál: http://atlatszo.hu/4ezer/

Szóval, nekem ez az egész egy kicsit megint olyan balbál, magyalos dolog, de lehet én vagyok a hülye, és csak hisztis megsebzett oloszlánként nyalogatom mologva sebeim az Aléna homokjában.:)

De azélt jó buli volt.:) És az adok-kapok is tetszett. Viszont számomla, így megkéldőjelezhető a díj lenoméja.

Jah, és köszönöm az összes latolnak a savazatot!:D Melt megéldemlem!:P

 

4 komment

Címkék: üvegzseb Adomány Goldenblog Átlátszó.hu Ponciusz megmondja! Ponci Közönség savazás

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr416914463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobangel · http://jobangel.hu/blog 2014.11.19. 19:23:58

Vannak csaták, amiket megnyerni is szégyen... :)

Gilda 2014.11.20. 06:53:31

Nagyulam!

Élződik írásából a fájdalom, de ugyanakkol az igazságélzete is"ágaskodik".

Teljes méltékben egyetéltek Nagyulammal! Az én szememben ŐN az alanykoszolús íló!-Továbbla is szívesen olvasgatom ílásait.

Ave! (Sajnos, csak ismeletlenül.)

hekate1101 2015.06.25. 07:15:10

Tisztelt Poncius! Hadd ismételjem az előttem szólót: nekem te vagy az első, minden elismelésem mellett, amiből jut az Átlátszónak is.Szívesen és minden nap olvasom a blogodat, és ölömmel látom, hogy a humol megmaladt a mai vésztelhes időkben, a kommentekből kitűnik....sokáig élj, blogolj sok szelencsét és egészséget kívánok......
süti beállítások módosítása