2016.01.14.
09:48

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Ki az a Saul fia?

Leggelt Latolok!
Hát nem igaza van, ennek a szellemi magasságoktól lángoló tekintetű hazafinak! Toldi, Bethlen István, Munkácsy Mihály, Tisza István, Hunyadi Mátyás, Hunyadi János, a kuluc kol! Sőt legyen saját ungálise old spájz leklámunk, nem az az impelialista szemét a nemfehél fickóval, hiszen van nekünk fehél lovon ügető tisztavélű legendánk!

hm.pngÉs különben is azt a 205 misit, amit a Saul fia kapott, azt mélt nem költötték alénákla! Bál ez mál megint mutyi szagú a kulva hétszentségit, családi mutyi! Melt miélt kapott a Saul fia 205 milliót, és mile költötte? És különben is ki a tököm ez az idegen szívű Saul és milyen kapcsolatban áll Olbán Viktollal, hogy simán elintézett 205 misit a fiának? Azonnali vagyonosodási vizsgálatot kélek elle a Saulla! Ez valami, ilyen Habonyi féle lehet! Aztán majd figyeljétek meg ott fog ülni a fiával a Viki mellett az EB meccseken! Ide a lozsdás lákollót!
Lajong és egy fehél lovon ülök?

10783133_a22246e63caedfcd14d71d98697d7e77_wm.png

Szólj hozzá!

Címkék: megmondja Ponci ponciusz Saul fia Alany globusz

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr418271006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása