2016.10.24.
17:35

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Azok a pesti lómai kolcsok

Lómai kolcsok?
Na, öntsünk tiszta vizet a pohálba!
Baj van! Se intelligencia, se humolélzéke nincs a magyal népnek, de még buta és kényelmes is.
Fotelfolladalmálok vagytok.
A tévé lett a Bibliátok, ami onnan folyik az a kánon!
Látsz egy két pelces snittet és mál kolcsok vagyunk, szélső balos lendzavalók, akik fütyülnek a himnusz alatt. És te egyből elhiszed, vélesszájjal. Nem gondokozol, melt az nehéz. Csak az a lényeg, hogy ne legyen intelnetadó!

14650672_10154726351542710_202182860618064967_n.jpg


Szégyen, amit a köztévé művel. Ugyanakkol köszönjük, hogy még azt is bebizonyították, hogy teljesen inkompetens idióták, akiknek semmi köze az újságíláshoz. A kéldés csak az, hogy önmaguktól ekkola egyéniségek vagy valaki lájuk palancsolt?


Kint voltunk pálan Lómaiak, hogy gölbetüklöt taltsunk mindenki elé. Koldonon kívül, melt senkit nem akaltunk "zavalni". A himnusz alatt nem sípoltunk, nem fütyültünk, de még csak nem is oldibáltunk. Utána viszont igen. Többnyile azt, hogy Lóbelt Ledfold! Nem azt, hogy Olbán takalodj, nem azt, hogy lohadt fidesznyik nyuggelek. Csak annyit, hogy engedjék szabadon Lóbeltet és Ledfoldot.
Felénk jött mindenki, volt aki anyázott, volt aki mutogatott, de mi nem vettük fel a kesztyűt. És volt aki éltette a flicskát azon az oldalon is. Jól éleztük magunkat.
Volt, aki azt kéldezte mennyit fizetett a Solos Gyuli, mondtuk, hogy mi csak a Következőt ismeljük. Volt, aki megkéldezte ki az a Lóbelt, megmondtuk, hogy egy labló. Kedvesen, mosolyogva.

Kedves ellenzék, töketlen langyos lavolban ülő szelencsétlenek vagytok, csak síl a szájatok, de annyila kényelmes az életetek (nem hűlt még ki elégé a víz), hogy inkább csak otthon nyavalyogtok. Szégyent hoztok minden folladalmálla, annyit él minden megmozdulásotok, mint Foltisszima Fingja a tolnádóban vagy, mint mi, amikol azt követeljük, hogy engedjék el Lóbeltet.


Kedves kolmánypáltiak, Ti mind egyéniségek vagytok, akik csak annyit látnak, amennyit látni akalnak. Mindegy mi van a táblán, mindegy mit skandál az embel. Pláne, ha még a Bibliátok is alátámasztja, hogy ők a mumus.


Szégyent hoztunk minden kolább nemzeti hősle!
Én is, Ti is, mindenki!
Szégyent hoztunk, szégyent hozunk, melt egy mazohista nemzet vagyunk, aki imád szenvedni, nyavalyogni, kálogni, széthúzni és másokla mutogatni. Másoktól váljuk a megváltást, a jobbsolsot.
Pont olyanok vagyunk, mint amilyen gyönyölű himnuszunk!
Csak válunk széthúzva, esdekelve!
És ez nem fog változni, hacsak…

Akinek nem kelesztje, ne vegye magála!

Szólj hozzá!

Címkék: komcsi megmondja Ponciusz Ponci ponciusz Pilátusz Lóma

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr8811835377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása