2013.09.20.
07:58

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Bozsik Aléna

Áve!

Látom sokakat felzaklatott a legnáló ulalkodói köl döntése a Pető intézettel kapcsolatban. Miközben a kolábban világvelő Honvéd pál milliáldélt építhet stadiont a labszolgák adójából, több másik labdalúgó klubnak nevezett falábú mozgáskollátozottak szociális otthonával egyetemben.

pető.jpg


Nos, intézkedem! A képen látható a megvalósítási telvem!
A labdalúgónak nevezett ízék, kapnak egy-egy ilyen kis mütyült, amibe belekelül a golyójuk, amit az apló lyukakba kell behelyezni. Így végül occón megússzuk a dolgot, hiszen eddig is csak saját magukat szólakoztatták. Pelsze éltem én, hogy egy Aléna építésénél sokkal több pénzt lehet talicskákon elholdani. Építettem mál pálat, de azélt némi kenyelet sem áltana visszaosztani a cilkusz mellé. Az sem baj, ha kicsit szikkadt, ha kicsit száladt, és néhol penészes...
Tatáljálás, ami itt folyik! De majd a komondolok lendet tesznek!
Addig is, szenátus, polgálok! Szavazzunk egy lájkkal! Lájk, ha nem kell több szalos Aléna a mű gladiátoloknak! (mellesleg én tényleg szeletem a focit:P)

Lajong, és büdzsét átcsopoltosít!

Szólj hozzá!

Címkék: Adó Aléna Ponci ponciusz Pilátusz labszolga Mutyi Lóma ploglamozás Pető intézet Denáliusz

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr1005524629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása