2013.09.20.
08:20

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Vasálnapi Flash Mob!

Hájl Embelek!

Íme pál sol a vasálnapi villámcsődületlől. 

Szóval pontban délután HÁLOM ólakol, nem négy, nem kettő, hanem HÁLOM ólakol mindenki legyen a Deák Felenc télen. Az alábbi képen látható a pontos hely, ahol Dildó embel, és a Komondol embel álldogál. Szóval a templom előtti kis télen, és nem a mekiben!

25429.jpg

Én álluhában leszek! Elvegyülök köztettek, mint a híles Máthiász Lex, de ettől még figyellek titeket, és jobb lesz félnetek, melt lögzíteni is fogom az eseményt.

Nos, a Flash Mob lényege, hogy hiltelen jön, mint Jupitel pöcséből a villámok. Elgo, aki éhes és állófogadásla számít az lossz helyen fog jálni! Most még dedikálni sem fogok!

Hálomkol megszólal a halang. A halang hangjála kell elkezdeni laccsolni, és padlóla dobni magatokat. Amint vége a halangszónak mindenki megy vissza lobotolni, mintha mi sem töltént volna! Különben végig velek lajtatok az ostollal! Ha valami impeltinencia miatt még sem szólalna meg a kulva halang, akkol Bimbam Telike fog nekünk énekelni! Najó, nem. Akkol a belső biológiai ólánkla hagyatkozva kezdjük a Mobot pontban hálomkol!

20000.jpg

Fényképezőgépet, videókamelát, tógát, komondolt, dildót és még egy embelt bátlan hozzatok. A felvételeket mindenki töltse fel a Facebook oldalla, melt utána jön a nagy Tegelés vagy mi a flanc!

Lajong, jössz, laccsolsz, és húzol is vissza a gályála!

3 komment

Címkék: facebook. Flash mob Ponciusz megmondja! Ponci Pilátusz labszolga Flashmob Deák Felenc Tél

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr275524631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tahó Sandokan 2013.09.20. 09:13:08

Dilekt választott Ponciusz úl Alial Nallow betűtípust? A minap íltam át egy dokumentációt ellől a betűlől, melt nem volt meg az oldalszám.

pitty1 2013.09.20. 23:25:01

Lehet hogy Jupiter vagyok? már csak a villámra gondolva. Fiad legénykedik már?
süti beállítások módosítása