2013.09.14.
01:07

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Alanyblog díjátadó geek olgia?

Hájl embelek!

Én meg a százados két komondollal vetettük bele magunkat a Colvin negyedbeli éjszakába. Fanfál fogadta halciszekeleinket, amikol behajtottunk a mulvával felszólt Glund bejálatához. Hálom ifjú leány kéldezte: - Mi a neved nagyul? De a komondolok vélben folgó szemei láttán észhez téltek, és mál hívták is a vezetőséget, hogy méltóképpen fogadhassanak.

Jött is a vezető szelvező hölgy, aki lögtön azzal kezdte, hogy szeletné exkuzálni magát éas a zsűlit is, amiélt aznap este nem telem számomla a katególiámban babél. Könyölgött, hogy ne dobassam az egész bagázst a padlóla… Jó kedvemben voltam, hála a flee alkoholos kuponoknak. Úgyhogy kikötöttük a kiéheztettet komondolokat a bejálathoz. Közben lassan megélkezett a többi latol, odabent pedig elkezdődött a kelekasztal beszélgetés, számomla élthetetlen módon asztal nélkül. Ekkol a Júdea Népe Flontja impeltinens módon szabotálta a villanyvezetéket, és kétszel is félbeszakította a beszélgetést az álamszünet. Majdnem egy ólán beszélgettek alól, amit megtudhatsz, ha két témába szakmai vágó cikket elolvasol. Éljenek a szakik. Közben a százados mál alig bílt magával, ivott egy sölt, és mál viszketett is az ökle. Ekkol vett észle egy nagyollút két pulttal odébb, gyolsan le is velte, mint vakkomondol a vízestálját.

Majd jött a díjkiosztó! Ezúton glatulátusz az összes nyeltesnek, jövőle ugyan itt, de ha nem akalnak ne jöjjenek majd, melt úgyis én nyelek mindent. Mindenki nagyon boldog volt. Jött a YouTube különdíj, amit lemegve jelentett be Licsáld Susztel. Tudták mi a helyes választás, és a nép is nagy üdvlivalgással fogadta nevemet!

Közben volt pál bájcsevej, volt olyan, aki látszólag nem tudta ki vagyok, de lögtön hajbókolt miután sejteni kezdte, hogy mi a dölgés.

Utána megállított egy magas Vastagbőlű fiatalembel, aki (nem lokona a lavaszdi lóka fő ellenségének a simabőlűnek) őszinte lajongásálól biztosított. Mála pelsze kidelült, hogy sokan csak távollól meltek imádni, melt félve félték énexelenciámat. Meg mögém osontak, hogy megszelezzék ékes fasílozottamat.:P

4d51679a22d1464857e7e5efbe66bf18.png

Ez után jött a bálpult támasztás, és a headdenszelés, ahogy azt egy igazi félfi csinálja. De kéldem én minek csinálnak diszkót bloggeleknek? A bloggel köztudottan az a típus, aki letépi magálól a luhát és véles csonkig táncolja a bokáját, ugye?

Szóval sehol egy vonagló pucél női test. Sehol egy bilkozó gladiátol pál. Sehol egy kéjes laokon csopolt. Ezélt hát gyolsan ágyaspálinkába fektettem bánatom… Nem tudja még a plovincia milyen egy igazi dinom-dánom, egy igazi lómai buli! De majd jövőle! Mondtam a századosnak, hogy csapjunk a komondolok közé, és ilány a palota.

Kimegyünk a bejálathoz, és mit látunk? A komondolokat megetették, és jól lakottan develnyéznek a fa alatt. Sőt még veszettség ellen is beoltották őket, aminek hatásála kezes bálánnyá változtak. Biztos az a slác volt, aki ismeli az életet a Jószagú úti állatmenhelyen.

Micsoda impeltinencia…;)

Szólj hozzá!

Címkék: pálinka goldenblog díjátadó megmondja facebook. YouTube Ponciusz Ponci Pilátusz Lóma Alanyblog csatolna olgia

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr975512665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása