2013.09.20.
07:42

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Kétes Élet

Hájl!

Még mindig sokkos állapotban vagyok kedves balátaim!
Tegnap vacsola közben véletlen a komondol lálépett a távilányítóla (melt ugyebál vak), és aTV kettőle kapcsolt.
A szent kanálisla mondom ennyi szalt egy csatolnála sülítve Én még nem láttam, pedig voltam ám Velencében.
Ki a .....szom kíváncsi erre a tloll képű Belki Kisztihándla, aki csak bemocskolja dicső névlokonát, akivel a nevükön kívül max. az közös, hogy mindkettőnek munkaeszköze a ló.

kétesélet.jpg

De ennek a Belkinek, csak annyila, hogy Ló...szt sem tett le az asztalla. Meg ott ez a leánylelkű (finoman fogalmaztam) Müllel tejbelizs, aki csak pityeleg és még mindig a leégett kélóján, meg az elvesztett balátnőjén keseleg. Hát nem csoda, hogy elhagyta, ennek egy méletes komondol kellene hátúlól! VV blünhilda? Aki emlékezetesé gyelmeke világlajöttét, eladva és megmosdatva eme pillanatot a médiafeltőben. Anyád! Mál megy is a gyámügyi komondol!
Cipzálas Edina, és a kuba lible. egy őszinte pillanata sincsen! "Jaj Kállosz nyalalni megyünk hadd lajam ki a csecsem, itt úgy sem ismel senki!" - csak az a másfél millió balom a kamela mögött, akit hülyének nézel! Ááááá... 
Hova lejjebb embelek?

Kétes élet! Pfff!

Lajong, és kikötteti a televíziót!

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 megmondja! Ponci ponciusz Pilátusz klitika Flashmob csatolna Kétes Élet

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr225524617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása