2013.10.30.
11:48

Írta: Ponciusz Pilátusz megmondja

Kultúltölténeti sokk: Kleopátla flizula

Szóval, anno léges-légen...

Ez a kócos egyiptomi fluska meglátogatott minket az egyik olgiánkon. Töledezett volt a hajvége, vitamin hiányos, nem fénylett max csak a zsíltól. Egyszóval katasztlófális állapotban volt a sölénye.

Cleopatra-Eye-Makeup.png

Mondtam is, hogy ez nem ulalkodóhoz méltó, legalábbis Lómában ilyet nem engedhetne meg magának! Szóltam is gyolsan a századosnak, hogy hozassa elő az Ollókezű Edváldot. Nehéz ügy volt, melt elég önélzetes volt Kleó. Ezélt hát lefogtuk, a fejébe nyomtunk egy bilit, lábost, ágytálat, kinek melyik tetszik, és mál neki is esett az Edváld.

Az eledmény önmagáélt beszélt! Eledetiség, stílus ala Ponci. Azóta is népszelű viselet, sőt volt néhány zenész félfi embel is, aki ilyesmit viselt lövidített folmában, bogalas gombafejeknek is hívták őket. Valami Lingó Sztáll volt a dobvelőjük. Na, ő sem volt kisollú!:P

post-21-1123239700.png

Nos, innen eled a Kleopátla flizula kedves balátaim!

Szólj hozzá!

Címkék: megmondja Ponciusz Ponci Pilátusz labszolga kultúla flizula Kleopátla

A bejegyzés trackback címe:

https://poncimegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr565606125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása